Nu var det då dax att skriva på denna blogg. Vi är mitt uppe i förberedelser och många trådar håller på att knytas ihop. Vi har haft mycket tankar om hur vi ska marknadsföra oss till så låg utgift som möjligt. Tillsammans med vår pressansvarig Agneta har vi nu bra koll på läget. Vi har tagit fram loggor, dekaler, reklamfilm och hemsida. Vi har info på många andra hemsidor där man sedan länkar till vår idrottonlinesida. Där lägger vi all information som behövs för både besökare och tävlande.  Våra lokala medier kommer att göra förreportage och alla tävlande kommer att få en förfrågan om att medverka i artiklar i deras lokala medier. Om vi har lite tur kanske det skrivs om körning i hela Sverige!

Körtävlingar innebär också mycket praktiskt arbete. det mesta av allt grovarbete är nu klart, men det återstår målning och röjning av buskar. På min fritid syr jag "flaggpåsar" till Sverigehinder. Alla våra 5 helt nytillverkade domarstugor ska också målas.

Det är också väldigt roligt att vi får en hög klass på våra domare. Egri Zoltan från Ungern är en mycket meriterad banbyggare och domare  och Peter Bonhof från Holland. Övriga domare är våra duktiga svenska domare Jill Isebark, Gertie Viebke och Monica Netzler.

Hoppas någon läser bloggen nu och uppskattar den. Själv läser jag aldrig bloggar!!!

 

Gunilla Granberg